2022-2023 AKADEMİK YILI DERS MUAFİYET BAŞVURULARI

2022-2023 Akademik Yılı itibariyle Üniversitemize yeni kayıt yaptıran ve merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapan öğrencilerin daha önce başka yükseköğretim kurumunda alıp başarılı oldukları derslerin muafiyet işlemleri Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Muafiyet ve İntibak Yönergesi ’ne göre yapılmaktadır.

Bu nedenle yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran ve merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yaparak kesin kayıt yaptıran öğrencilerin ders muafiyetleri için 12-23 Eylül 2022 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Bürosuna müracaat ederek, web sayfamızda öğrenci sekmesinden belge ve formlar bölümünde bulunan dilekçe ekine daha önce öğrenim görülen yükseköğretim kurumu tarafından onaylanmış transkript ve onaylı ders içeriklerinin eklenmesi gerekmektedir.