Mezun-Öğrenci Sohbetleri

ORMANCILIK BÖLÜMÜ MEZUNU RAMAZAN ÇELİK MESLEK HAKKINDAKİ DENEYİMLERİNİ AKTARDI

Üniversitemizin mezun öğrenciler hakkında benimsemiş olduğu prensipler gereği mezuniyet sonrası iletişim kurmaya devam edilmektedir. Bu kapsamda 29 Aralık 2022 saat 11:00’de Orman Genel Müdürlüğünde çalışan mezunumuz Ramazan ÇELİK Ormancılık Bölümüne meslek hakkındaki bilgi ve deneyimlerini aktardığı bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Üniversitemizin ve Yüksekokulumuzun mezun öğrencilerine desteğinin devam ettiği vurgulanmıştır. Ormancılık Bölümü adına Ramazan ÇELİK’e katkıları için teşekkür ederiz.

MADENCİLİK VE MADEN ÇIKARMA BÖLÜMÜ MEZUN-ÖĞRENCİ SOHBETLERİ

Madencilik Teknolojisi Programı mezun  ve sektörde çalışan öğrencilerinden Maden Teknikeri Nevzat ÜSTÜNTAŞ ve Maden Teknikeri Veysel ÖZDİL okuyan öğrencilerimizle çevrim içi düzenlenen buluşma ile bir araya gelerek  çalışma hayatları üzerine sohbet gerçekleştirdiler. Bölümümüzdem mezun olan DGS sınavını kazanarak Dokuz Eylül Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümün de eğitim gören mezun öğrencimiz Kadir Ali ER'de sohbete katılarak dikey geçiş ile ilgili deneyimlerini aktardı. Katılım sağlayan mezun öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.