YÜKSEKOKULUMUZU YENİ KAZANAN BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DERS KAYITLARI, DERS MUAFİYET BAŞVURULARI DUYURUSU

1. Aladağ MYO’nu yeni kazanan öğrencilerin izlemesi gereken  adımlara  bu linkten ulaşabilirsiniz.

2. Ders kayıt dönemi ve sınav tarihlerini üniversitemiz web sitesi-Akademik Takvim linkinden  takip edebilirsiniz.

3. Ders muafiyet başvuruları için ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ istinaden 13.10.2023 tarihine kadar başvurulması gerekmektedir. “Muafiyet talep edilecek tüm dersler için başvurular, öğrencinin üniversiteye kayıt yaptırdığı ilk yarıyılda/yılda, ders kayıtlarının başladığı tarihten (25.09.2023) itibaren 10 (on) işgünü içerisinde, ilgili birime yapılır. Süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmez.”

Başvuru için ilgili formu için  tıklayınız.