2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ STAJ BİLGİLENDİRME

Yüksekokulumuzda 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Zorunlu Yaz Staj tarihleri 4 Temmuz 2022-17 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Staj defterleri ve Staj başvuru evrakı Yüksekokulumuzun Web sitesinde yayınlanmıştır.

Öğrencilerin Staj yerlerinden alacakları kabul belgesini 20 Mayıs 2022 tarihinde kadar Bölüm Staj Komisyon üyelerine onaylatılması Komisyon onayından sonra da Staj Defterinin Okul-Sanayi Koordinatörü Müdür Yardımcısına onaylatmaları gerekmektedir.

Staj sonu değerlendirme formu üzerinde fotoğraf bulunması zorunludur.

Staj belgelerinin teslimi sonrası onaylanan staj yerleri Yüksekokulumuz Web sitemizden açıklanacaktır.

Staj başlangıcı öncesi Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi Yüksekokulumuzdan temin edilebilir.

Staj sonunda 1 ay içinde Staj Defteri Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine teslim edilir.