CAM HAMMADDELERİ HAZIRLAMA SERTİFİKA PROGRAMI ve ŞİŞECAM CAMİŞ MADENCİLİK TEKNİK GEZİSİ

Aladağ Meslek Yüksekokulu Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Öğrencilerine Şişecam Camiş Madencilik tarafında 25-26 Nisan 2024 tarihinde Maden Mühendisliği Bölüm Seminer Salonunda “Cam Hammaddeleri Hazırlama” sertifika programı, alanında yetkili mühendisler tarafından verildi.

Sertifika programı kapsamında 7 Mayıs 2024 Salı günü Şişecam Camiş Madencilik Trakya Düzcam Sanayi Mersin Fabrikasına öğrencilere teknik gezi düzenlendi. Teknik gezi öğrencilerin kariyer planlama süreçlerine önemli bir katkı sağladı. Madencilik Teknolojisi Programı öğrencileri gezi programında  zenginleştirme ve cam üretim tesisi hakkında bilgi alarak gezi sonrasında “Cam Hammaddeleri Hazırlama” eğitim programının sertifikaları öğrencilere verildi.

Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mahmut ALTINER’e, Madencilik ve Maden Çıkarma Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özen KILIÇ’a ve  Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığına teşekkür ederiz.

Sertifika programı ve teknik gezi Şişecam Camiş Madencilik yetkililerine teşekkür ederiz.